پایان نامه های رشته علوم اجتماعی

پایان نامه های رشته علوم اجتماعی

پایان نامه های رشته علوم اجتماعی

پایان نامه های رشته علوم اجتماعی

پایان نامه های رشته علوم اجتماعی

کلمات کلیدی

دانلود فایل فلش گوشی چینی

دانلود فایل فلش گوشی ZTC P7

دانلود رام گوشی ZTC P7

دانلود فایل فلش گوشی ZTC Y690

دانلود رام گوشی ZTC Y690

دانلود فایل فلش گوشی ZTC Z3 6820

دانلود رام گوشی ZTC Z3 6820

دانلود فایل فلش گوشی ZTC S6 P31215

دانلود رام گوشی ZTC S6 P31215

دانلود فایل فلش گوشی ZTC P126

دانلود رام گوشی ZTC P126

پاورپوینت حسابداری نفت و گاز

پاورپوینت آیین نامه معاملات بورس

پاورپوینت اجاره بلند مدت

پاورپوینت حسابداری نفت و گاز و منابع طبیعی

پاورپوینت مسایل جاری حسابداری

پاورپوینت حسابداری باشگاه های فوتبال

پاورپوینت حسابداری سنجش مسئولیت

پاورپوینت حسابداری محیط زیست

پاورپوینت کایزن (بهبود مستمر)

پاورپوینت مدیریت کیفیت جامع Total Quality Management

تحلیل مبلمان شهری (نیمکت)

پاورپوینت تیپولوژی مسکن

پاورپوینت جایگاه آب در معماری اسلامی

پاورپوینت تجزیه تحلیل رابطه انسان و محیط

پاورپوینت معماری روم

پاورپوینت چند اثر از آثار معماری معاصر جهان

پاورپوینت معماری بیزانس روم شرقی

پاورپوینت خانه های تاریخی تبریز

پاورپوینت خصوصیات فضای مسکونی

  • ۰
  • ۰
گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی
تعداد صفحات : 80 صفحه

گزارش کارآموزی کارخانه روغن کشی

پیشگفتار

مقدمه

اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران

تاریخچه روغن نباتی در ایران

فصل اول

تاریخچه کارخانه کشت و صنعت شمال

تولیدات اصلی و جانبی کارخانه کشت و صنعت

شرح تولیدات اصلی و جانبی

محصولات جانبی کارخانه‌های روغن‌کشی

ترکیبات شیمیایی چربیها در روغنها

مراحل تهیه روغن‌های نباتی

علّت هیدروژناسیون

واکنش هیدروژناسیون کلی

جزئیات مراحل و دستگاهها

نقش گاز

تعریف کاتالیست

فاکتورهای مهم در هیدروژناسیون

عمل آوری هیدروژناسیون

انواع هیدروژنه کردن

هیدروژنه کردن انتخابی

فصل دوم

تبدیل لوبیای سویا به روغن

ذخیره سازی

مراحل آماده سازی

استخراج

حلال گیری

صمغ گیری و جدا کردن لستین

موازنه مواد سویا برای استخراج با حلال

تبدیل فرآورده‌های روغنی

تصفیه قلیایی

بی رنگ کردن

هیدروژناسیون

بی بو کردن

فرآورده‌های روغنی سویا

کاربردهای پروتئین‌های سویا

حلالیت ایزوله ها

دناتوراسیون

ترکیب اسید آمینه

لوبیای سویای کامل

فرآورده‌های پروتئینی لوبیای سویای فرآیند شده

دستگاه جداسازی

امولسیفیکاسیون

جذب چربی

جذب آب

بافت

تشکیل خمیر

تشکیل فیلم یا لایه نازک

کنترل رنگ

هوادهی

منابع

خرید و دانلود - 8000 تومان